Samen gebaren leren

Ontdek de geheime taal van je baby

Hoe fijn zou het zijn de ondertiteling te krijgen bij alles wat je kindje jou vertelt? Dat is wat Baby- en kindergebaren doet. Voordat je kind kan praten zijn gebaren een uitkomst om elkaar te begrijpen. Ze kunnen nog niet zeggen dat ze honger hebben maar ze zijn al wel in staat met een gebaar duidelijk te maken of ze een banaan of juist een appel willen eten. Door op gebaren van je baby te reageren voorkom je spanning en frustratie.

Hoe werkt het? Je leert ruim 50 gebaren spelenderwijs in praktijk te brengen en succesvol toe te passen. Niet zelf aanmodderen, ik leer het je stap voor stap met persoonlijke begeleiding en feedback.

De cursus Babygebaren voor ouders wordt in de regio Amsterdam aangeboden, maar is ook mogelijk op locatie, privé’ of met een eigen samengestelde groep.
Liever online gebaren leren in je eigen tijd en tempo? Dat kan in de KSW Academy

Babygebaren: niet meer TEGEN je kindje praten, maar echt samen communiceren

Cursus Babygebaren

De Babygebaren cursus voor ouders geeft een diepgaande kijk op het Babygebaren-programma. Je krijgt als ouders en opvoeders waardevolle technieken om de communicatie- en taalontwikkeling bij je kind te stimuleren.

Babygebaren versterkt de band met je kind

Babygebaren online

Samen online gebarentaal leren?
Via YouTube, Instagram of handige app’s kun je makkelijk gebaren leren. Maar wil je het succesvol toepassen en echt met je baby communiceren, dan is een online Babygebaren training de perfecte keuze. 

Begin nu met Babygebaren en versterk de band met je kind

Privé cursus Babygebaren

Wanneer je thuis samen met je eigen gezin een cursus Babygebaren wilt volgen, maken we graag een programma op maat dat aansluit bij jouw gezinssituatie en behoefte.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie over ons cursus aanbod?
contact