Ouder - Kind Yoga dat doe je samen!

Even een momentje samen genieten!

Neem jij elke dag een moment om samen met je kindje te ontspannen?
Begin nu samen met Ouder – Kind Yoga! Lessen worden aangeboden vanaf 3 maanden tot 4 jaar.
Tijdens de Baby yoga les is er ook aandacht voor Postnatale yoga,
ter ondersteuning voor mama’s die recentelijk bevallen zijn.

                         Yogalessen worden op woensdag en vrijdag aangeboden.
Locatie The Yoga Church in het Oude Dorp van Amstelveen.

                      Losse les €15,00  |  5 lessen €70,00  | €135,00

Cursus Yoga met je baby

Baby yoga is een speelse en gezonde bewegingsvorm voor baby’s van 3 maanden t/m 1 jaar oud. Het is een manier om je baby zichzelf te laten ontdekken en om het contact tussen ouder en kind te versterken. Baby yoga is een combinatie van ouderkindyoga en massage, liedjes en beweegspelletjes.
Na de zwangerschap en bevalling heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen.  Speciaal voor mama’s die recentelijk bevallen zijn, is er tijdens de Baby yoga les ook aandacht voor postnatale yoga.  

ouder en kind yoga

Cursus Yoga met je dreumes

Yoga met je dreumes is samen spelen, rekken en ontspannen. Een dreumes leert in deze levensfase op eigen benen staan en de wereld om hem heen te ontdekken. Ze hebben plezier in het bewegen en ze beginnen met lopen en praten. Om te kunnen lopen zijn ritme en balans nodig. Door tijdens de ouderkindyoga ritmisch te bewegen, te wiegen en te schommelen, leert het kind dit ritme te voelen en te ervaren. Yoga met je dreumes is een ideale manier om een dreumes spelenderwijs vertrouwd te laten raken met het verkennen en respecteren van grenzen. Dreumes yoga is voor kindjes van 1 t/m 2 jaar. 

Cursus yoga met je peuter

Tijdens Peuter yoga wordt er samen gespeeld en ontspannen, waarbij ouder en kind zich op elkaar concentreren. Het is een plezierige manier om de onderlinge band te versterken. Bovenal genieten jonge kinderen en hun ouders van de positieve effecten van aanraking, beweging, ritme en ontspanning. Aan bod komen ouderkindyoga spelletjes, schommel, klim- en klauterspelletjes, massagespelletjes en ontspanning. Door de combinatie van de verschillende onderdelen worden de zintuigen van de het kind gestimuleerd en het lichaamsbesef vergroot
Peuter yoga is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie over ons cursus aanbod?
contact