Yoga dat doe je samen!

 Even een momentje samen genieten!

Yoga tijdens en na de zwangerschap biedt talloze voordelen voor zowel moeder als baby. De yoga lessen richten zich op op het versterken van je lichaam, het bevorderen van ontspanning en het vergroten van je bewustzijn tijdens deze bijzondere periode. Met zachte bewegingen en ademhalingstechnieken verbeter je je flexibiliteit, verlicht je eventuele zwangerschapsklachten en bereid je je voor op een gezonde bevalling.

Vanaf 12 weken zwanger kun je mee doen met Zwangerschapsyoga. Hierdoor geef jezelf en je baby de tijd om deze technieken eigen te maken. Dit zal je helpen om rustig en gefocust te blijven tijdens de bevalling en om te gaan met mogelijk ongemak gedurende je zwangerschap.

Na de geboorte is het essentieel om goed voor jezelf te zorgen, terwijl je je tegelijkertijd richt op de behoeften van je kindje. Onze postnatale yogalessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt herstellen, je energie kunt vernieuwen en tegelijkertijd een sterke band met je baby kunt opbouwen.

Je kan al mee doen als je baby 3 maanden is. Samen met je dreumes of peuter yoga volgen dat kan tijdens de Ouder en Kind yoga van 2 tot 4 jaar.

Neem vandaag nog contact met ons op om je aan te melden voor een losse fles en ontdek zelf de voordelen van yoga tijdens de zwangerschap en daarna. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

                         Yogalessen worden op woensdag en vrijdag aangeboden.
Locatie The Yoga Church in het Oude Dorp van Amstelveen.

zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is een bijzondere periode van grote veranderingen. Zwangerschapsyoga helpt je om stil te staan bij dit nieuwe leven en je voor te bereiden op je bevalling. Je leert om via de adem bewust te ontspannen, je aandacht te richten en je kracht te bundelen. 

Zwangerschapsyoga is vanaf 12 weken

 

Postnatale yoga met je baby

Even een momentje samen genieten, ontspannen en spelen.
Terwijl je plezier maak met je kleintje werken we aan het herstel
van het lichaam en ondersteunen de ontwikkeling van je kindje door middel van contact, babymassage en postnatale yoga.

Babyyoga is voor kindjes vanaf 3 mnd t/m 1 jaar. 

ouder en kind yoga

Ouder en kind yoga

Beweging, ritme, liedjes en ontspanning staan centraal in deze

speelse yogales met papa of mama. Samen yoga werkt verbindend en versterkt het contact met je kindje.

Aan bod komen yoga spelletjes, schommel, klim- en klauterspelletjes, massagespelletjes en ontspanning. 
Peuter yoga is voor kinderen van 2 t/m 4 jaar

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie over ons cursus aanbod?
contact