Tijd voor jezelf en het nieuwe leven in je

Zwanger zijn is een bijzondere periode van grote lichamelijke en mentale veranderingen. Daarom staan moeder en baby bij de Zwangerschapsyoga centraal. Want yoga versterkt het contact tussen moeder en kind al tijdens de zwangerschap en daarmee ook na de geboorte. Het helpt je om stil te staan bij dit nieuwe leven en je voor te bereiden op je bevalling.

Tijdens de Zwangerschapsyoga leer je om via de adem bewust te ontspannen, je aandacht te richten en je kracht te bundelen. Dit zullen we toepassen tijden de houdingen en bewegingen voor de verschillende fases tijdens je zwangerschap en de bevalling. Door beweging leer je ruimte en bewustzijn in je bekken te creëren, dit helpt de baby met een fijne ligging voor het indalen en tijdens de bevalling zijn weg naar buiten te vinden.

Vanaf 12 weken zwanger kun je mee doen met Zwangerschapsyoga. Hierdoor geef jezelf en je baby de tijd om deze technieken eigen te maken. Dit zal je helpen om rustig en gefocust te blijven tijdens de bevalling en om te gaan met mogelijk ongemak gedurende je zwangerschap.

Na de bevalling kun je samen met je baby mee doen met de postnatale yoga voor moeder en kind.

                         Yogalessen worden op woensdag avond en vrijdag ochtend aangeboden.
Locatie The Yoga Church in het Oude Dorp van Amstelveen.

                      Losse les €20,00  | 5 lessen 95,00 | 10 lessen €160,00  

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je meer informatie over ons cursus aanbod?
contact